PALVELUT JA HINNASTO

Ajanvarauksesta voit varata kurssipaikkasi, ongelmakoirakoulutuksen ja yksityiskoulutuksen. 

Lisätietoja: 040 1927 669 tai anna.koirankaa@gmail.com 

Ryhmäkoulutukset:

Ohituskurssi

Pentukurssi

Perustaidot & Tottelevaisuus

Hihnassa kulkeminen

Rally-Toko

4kertaa 55€ (sis. Alv 24%)

Kurssin kesto 4 x 1h15min 45 min on varattu harjoitteluun, 15 minuuttia treenien suunnitteluun, pelisääntöjen ja turvallisuusasioiden sopimiseen ja 15 min treenien purkuun ja kotitehtävien suunnitteluun.

Ryhmäkoulutukset toteutetaan pienryhmissä max 4koiraa/ryhmä.

Ongelmakoirakoulutus:

1.Tapaaminen

Ongelmakoirakoulutus räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tapaaminen järjestetään siellä, missä ongelmakin on, useimmiten asiakkaan kotona. Tapaamisella kartoitetaan ongelma perustellisesti, pelkkä kouluttaminen ei useinkaan riitä, jos ongelmien taustoja ei selvitetä. Vain tällä tavalla päästään vaikuttamaan ongelman syyhyn, jolloin koulutuksella saavutetaan kestävä tulos. Ensimmäisellä tapaamisella kartoitetaan ongelmakäytöksen/-käytösten kehittyminen sekä kuinka laajalle ne on yleistyneet. Käydään läpi turvallisuusseikat ja tehdään tarvittavat toimenpiteet turvallisuuden takaamiseksi.

Ongelmankartoituksen lisäksi suunnitellaan alustava koulutussuunnitelma. Koulutussuunnitelma on aina tapauskohtainen, jokaiselle asiakkaalle tehdään oma suunnitelma, jossa huomioidaan hänen omat taidot ja resurssit, sekä koira yksilönä. Valmista kaavaa ei ole olemassa, jota voisi suoraan soveltaa jokaiseen koiraan ja koiranomistajaan.

Tapaamisella tehdään myös hyvinvointikartoitus, jonka perusteella teen omia huomioita ja mahdollisia parannusehdotuksia, mikäli niille on tarvetta.

Ongelmakoirakoulutuksen hintaan kuuluu aina tuki ja suunnitelmien muokkaaminen tarvittaessa.

79€ (hinta sisältää ALV 24%)

Seuraavat tapaamisen 39€/tunti (sis.alv 24%). Keskitytään koulutuksen etenemiseen ja tehdään tarvittaessa suunnitelmiin muutoksia. Järjestän paikalle tarvittavat avustajat. Koulutukset järjestetään paikassa, jossa ongelma ilmenee.

Hintaan lisätään kilometrikorvaus 0.44€/km matkan ylittäessä 10km.

Yksityiskoulutus:

Yksityiskoulutus on tarkoitettu erityisen haastaville tapauksille, joiden kouluttaminen ei onnistu ryhmässä tai käytös on yleistynyt niin paljon, että koulutus täytyy järjestää hallitussa ympäristössä. Sopii esimerkiksi toisiin koiriin suuntautuvan aggressiivisuuden poiskouluttamisen aloittamiseen, mikäli käytös on niin voimakasta, ettei koiraa voi viedä ryhmäkoulutukseen tai koulutusta ei voi aloittaa hallitsemattomassa ympäristössä.

Yksityiskoulutus soveltuu myös vieraisiin kohdistuvan aggressiivisuuden kouluttamiseen, jolloin koiralle koulutetaan vieraiden kohtaamisessa tarvittavat taidot. Erityisesti, jos koira on purrut vieraita, jolloin myös vieraana toimivan ihmisen täytyy hallita koulutuksen perusteet ja tietää oman käytöksensä seuraukset sekä osata tulkita koiran elekieltä mahdollisimman tarkkaan vaaratilanteiden välttämiseksi.

Yksitystunnilla autan sinua, missä ikinä apua tarvitset. Saat päättää tunnin aiheen omien tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Myös kaveri/treeniporukat!

44€/tunti (hinta sisältää ALV 24%)