Ongelmakoirakoulutus

Ongelmakoirakoulutus räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tapaaminen järjestetään siellä, missä ongelmakin on, useimmiten asiakkaan kotona. Tapaamisella kartoitetaan ongelma perustellisesti, pelkkä kouluttaminen ei useinkaan riitä, jos ongelmien taustoja ei selvitetä. Vain tällä tavalla päästään vaikuttamaan ongelman syyhyn, jolloin koulutuksella saavutetaan kestävä tulos. Ensimmäisellä tapaamisella kartoitetaan ongelmakäytöksen/-käytösten kehittyminen sekä kuinka laajalle ne on yleistyneet. Käydään läpi turvallisuusseikat ja tehdään tarvittavat toimenpiteet turvallisuuden takaamiseksi.

Ongelmankartoituksen lisäksi suunnitellaan alustava koulutussuunnitelma. Koulutussuunnitelma on aina tapauskohtainen, jokaiselle asiakkaalle tehdään oma suunnitelma, jossa huomioidaan hänen omat taidot ja resurssit, sekä koira yksilönä. Valmista kaavaa ei ole olemassa, jota voisi suoraan soveltaa jokaiseen koiraan ja koiranomistajaan.

Tapaamisella tehdään myös hyvinvointikartoitus, jonka perusteella teen omia huomioita ja mahdollisia parannusehdotuksia, mikäli niille on tarvetta.

Ongelmakoirakoulutuksen hintaan kuuluu aina tuki ja suunnitelmien muokkaaminen tarvittaessa.

90€ (hinta sisältää ALV 24%)

Seuraavat tapaamisen 48€/tunti. Keskitytään koulutuksen etenemiseen ja tehdään tarvittaessa suunnitelmiin muutoksia. Järjestän paikalle tarvittavat avustajat. Koulutukset järjestetään paikassa, jossa ongelma ilmenee.

Hintaan lisätään kilometrikorvaus 0.44€/km matkan ylittäessä 10km.

Kun lisäät tuotteen verkkokauppaan, saat tilitiedot maksua varten sähköpostiisi. Otan sinuun yhteyttä vuorokauden sisällä sähköpostilla tarkemman ajan sopimiseksi. 

90,00 €
Please select variants first