OHITUSKURSSI

Verkkokaupasta voit varata kurssipaikkasi, ongelmakoirakoulutuksen ja yksityiskoulutuksen.
Yhteystiedot: anna.koirankaa@gmail.com 0401927669 


Ohituskurssi:

Ohitusryhmät sopivat kaikille, jotka tarvitsevat apua ja hallittuja harjoituksia sujuviin ohituksiin. Ryhmäkoko on 4 koiraa/ryhmä, joten varaa paikkasi ajoissa.

Kurssin kesto 4 x 1h. Max 4 koiraa/kurssi. Paikka on koirakohtainen, koko ihmisperhe on tervetullut koulutukseen.

4kertaa 59€ (sis. alv 24%)

Kouluttaja Anna Autio

Kurssiin kuuluu nettikurssi, jossa kaikki koulutukserroilla läpikäydyt aiheet sidotaan teoriaan ja teoriaa sovelletaan käytäntöön tehtävien muodossa. Tehtävien ja edistyksen seuranta onnistuu myös nettikurssin oppimisympäristössä sekä keskustelut kurssin muiden osallistujien kesken.

Kaikilla asiakkaillani on mahdollisuus osallistua kerran viikossa avoimiin treeneihin. Treenit ovat maksuttomat kaikille ryhmäkoulutuksiin osallistuville sekä Yksityis- ja ongelmakoira-asiakkaille.

Alkeet:

Alkeissa käydään kädestä pitäen läpi, miten onnistunut ohitus rakennetaan. Vastaehdollistetaan koiraa sekä hiotaan korvaavaa käytöstä. Mietitään myös, miten toimia tiukassa paikassa ja miten reagoida rähinään.

Alkeet sopii koiralle, joka tarvitsee avustajakoiran, joka ei vähästä hätkähdä. Alkeet sopivat myös ohjaajalle, joka tarvitsee apua koulutuksen läpiviemiseen ja suunnitelmien tekemiseen.

ohitus jatko:

Jatkoryhmässä ohjaaja on jo tilanteen tasalla ja osaa reagoida koiran käytökseen. Jatkoryhmässä harjoitellaan hallitusti ohitustilanteita, esimerkiksi jalkakäytävällä.

Jatkoyhmässä harjoitellaan aina vain haastavampia kohtaamisia. Ohitetaan koira vapaana (turvallisuutta unohtamatta) ja hiotaan tottelevaisuutta tiukassakin paikassa.

Jatkoryhmä sopii myös, jos olet saanut ohitukset hyvälle alulle, mutta olet jäänyt junnaamaan paikalleen. Jos etäisyyden lyhentäminen tai vahvistevälin alentaminen ei onnistu hallitsemattomassa ympäristössä. Tai jos koira menee ns treenimoodiin, ohitukset onnistuu, kun tilanne on tietynlainen, mutta normaalissa elämässä ohitukset ei ota onnistuakseen.

Jatkoryhmäläisellä on mahdollisuus myös avustaa alkeisryhmässä, oma koira saa harjoitusta hallitusti tilanteisiin jossa toinen koira saattaa rähistä ja käyttäytyä aggressiivisesti. Avustava koirakko treenaa maksutta jatkoryhmässä tai muussa avoimessa ryhmässä vastaavan tuntimäärän, mitä on avustanut alkeissa, avustustunnit on tietenkin maksuttomia avustajalle.