Possusta herkkua!

Possun sisäelimet on monen koiran herkku. Tässä ohjeet, miten itse valmistan possun. 

Tällä kertaa valmistan possun maksaa, munuaisia ja kieltä. Munuaisen ja kielen voi myös keittää, mutta tällä kertaa heitin kaikki uuninpellille. Possut uuniin 200 asteeseen noin tunniksi. 

Kun pinta alkaa ruskistumaan, käännä possut ympäri ja laita uuniin vielä noin 15 minuutiksi, kunnes toinenkin puoli on ruskistunut. 

Anna lihojen jäähtyä. Älä tuki viemäriä pellille valuneella nesteellä, voit antaa sen koiralle vaikka nappuloiden kanssa. 

Possun maksa jää melko vetiseksi, se kannattaakin vielä kypsennyksen jälkeen viipaloida ja käyttää nopeasti, noin 10-15 min uunissa. 


Sitten vain pilkotaan lihat sopivan kokoisiksi paloiksi. Nyt ei treenit jää ainakaan palkkion laadusta kiinni. Hyviä treenejä!