AVOIMET TREENIT

Verkkokaupasta voit varata kurssipaikkasi, ongelmakoirakoulutuksen ja yksityiskoulutuksen.
Yhteystiedot: anna.koirankaa@gmail.com 0401927669 

Kaikilla asiakkaillani on mahdollisuus osallistua kerran viikossa avoimiin treeneihin. Treenit ovat maksuttomat kaikille ryhmäkoulutuksiin ja valmennuksiin osallistuville sekä Yksityis- ja ongelmakoira-asiakkaille.

Avoimet treenit sovitaan wa-ryhmässä, jos kiinnostuit, ilmoita tästä minulle: anna.koirankaa@gmail.com 0401927669 niin lisään sinut ryhmään.

Treenipaika vaihtelee, mutta on aina Jyväskylässä hyvien kulkuyhteyksien päässä, paikka tarkentuu viimeistään treenejä edeltävänä päivänä. 

Treeneissä ei ole varsinaista ohjausta, mutta kaikki auttavat omien resurssien mukaan kaikkia. Mukana kulkee omat koirani, joten rauhallinen avustajakoira on myös käytettävissä.

Treeneissä annetaan kaikille mahdollisuus harjoitella ilman koira häiriöitä. Myös ihmiskohtaamisissa kaikki toimivat avustajina.

Myös eri lajitreenit onnistuu, sekä kisanomaisten suoritusten harjoittelu, kuten ryhmäpaikkikset, ohjuroitu toko, bh kokeisiin valmistelu ja rallytoko. Pohjataitoja ei tarvita, voit treenata oman suunnitelman mukaan tai tutustua eri lajeihin.